Afspraken – Huisartsenpraktijk Goudse Rak – Gouderak
Header afbeelding
Huisartsenpraktijk Goudse Rak
Kranepoort 4 2831 AK
Gouderak

Afspraken

Huisartsenpraktijk Goudse Rak 2.0 is elke werkdag geopend (08:00-17:00).
Een afspraak maken kan telefonisch 0182-372312 of online via patiëntenomgeving  (dat laatste kan alleen voor de artsen).

Voor spoedeisende zaken kiest u optie 1 in het menu. Bij levensbedreigende situaties, bel 112!

Tussen 12:00-14:00 is de praktijk gesloten, voor spoedgevallen is de praktijk wel bereikbaar.

Bij het maken van een afspraak zal er gevraagd worden naar de reden van uw contact. Dit om zo goed mogelijk een inschatting te kunnen maken van de aard en spoedeisendheid van uw klachten. Om het persoonlijk karakter van ieder patiëntencontact te waarborgen wordt gestreefd naar een vaste huisarts.

Heeft u meerdere klachten of vragen? Geef dat aan bij het maken van de afspraak, we houden er dan rekening mee in de agenda.

Spreekuur

Er is dagelijks een spreekuur van:

  • 08:00-09:40 u
  • 10.00-11:20 u
  • 14:00-16:30 u

Telefonisch Spreekuur

Het telefonisch spreekuur is, u maakt een afspraak en u wordt door de dokter/poh  terugbelt. Telefonisch Spreekuur is van: 13:00-14:00, soms kan het zijn dat de arts eerder of later belt.
U kunt een afspraak maken via de assistente of via patiënten-portaal online.

E-consult

Een e-consult is mogelijk voor alle huisartsen en onze praktijkondersteuner M. Karssen.
Via het patiëntenomgeving kunt u een e-consult (bericht) voor niet dringende zaken of vragen gebruiken (evt kunt u ook een foto veilig naar ons versturen)
U e-consult wordt binnen 2-3 werkdagen beantwoord, d.m.v. een  telefonisch contact of door een berichtje terug van de huisarts of praktijkondersteuner. M. Karssen.
Let op: bij de huisartsen welke dagen ze werken en ook bij praktijkondersteuner M. Karssen , zij zal haar e-consulten alleen op de dagen dat ze werkzaam zijn beantwoorden.

Visite/Huisbezoek

Wanneer het niet mogelijk is om zelf naar de praktijk te komen, kan de huisarts u thuis bezoeken. Bijvoorbeeld omdat u te ziek, of slecht ter been bent. U kunt hiervoor tussen 8.00 en 11.00 uur bellen om een afspraak te maken. Bij medische spoed onderbreekt de huisarts het spreekuur om u te bezoeken.

Visites worden gedaan van 11:30-13:00 u

Urine brengen

Als u uw urine na wilt laten kijken,(graag als het kan 10 uur) kunt u een potje met uw urine op de praktijk afgeven. Urine liefst ochtendurine, niet ouder dan 2 uur en anders bewaard in de koelkast, het potje voorzien van opvangdatum/tijd en uw naam/geboortedatum. Wij zullen u vragen een vragenlijst in te vullen en u kunt dezelfde dag bellen voor de uitslag en zo nodig de behandeling.

Bij het opvangen van urine gaat het om schone urine (gewassen schaamstreek) en het middelste gedeelte van de urine. Vang de urine op in een schoon urinepotje.

Voorbereiden afspraak

Om het gesprek met de huisarts zo goed mogelijk te laten verlopen, is het verstandig vooraf goed op een rij te zetten wat uw klachten zijn en wat u precies met de huisarts wilt bespreken. Door op deze wijze voor te bereiden kunt u de huisarts een goed beeld geven van de klachten en kan zij u zo optimaal mogelijk behandelen. Leest u de volgende vragen door, deze kunnen u helpen bij het voorbereiden van het gesprek:

• Wat is uw klacht / zijn uw klachten waarvoor u de huisarts bezoekt?
• Wanneer is uw klacht begonnen?
• Wat verergert of vermindert uw klacht / klachten?
• Heeft u zelf een vermoeden wat de klacht veroorzaakt?
• Heeft u zelf al iets aan de klacht gedaan?
• Heeft u al eerder medicijnen voor de klacht gebruikt?
• Welke medicijnen gebruikt u?

Ook kunt u in voorbereiding op uw afspraak alvast een kijkje nemen op www.thuisarts.nl, voor betrouwbare en onafhankelijke informatie over gezondheid en ziekte.