Vaccinatie Corana GGD 8 januari op de praktijk (geen booster) – Huisartsenpraktijk Goudse Rak – Gouderak
Header afbeelding
Huisartsenpraktijk Goudse Rak
Kranepoort 4 2831 AK
Gouderak

Terug naar overzicht

Vaccinatie Corana GGD 8 januari op de praktijk (geen booster)

De gevolgen van het coronavirus zijn merkbaar in de hele samenleving en dus ook in de zorg.

Als huisartsen hechten we waarde aan toegankelijke en goede zorg voor iedereen, ongeacht afkomst of gemaakte keuzes. Dit geldt ook voor de keuze voor vaccinatie tegen het coronavirus.

De keuze om wel of niet te vaccineren is een persoonlijke keuze, die in vrijheid genomen mag worden. Als huisartsen ondersteunen wij vaccinatie tegen het coronavirus.

Vaccinatie tegen het coronavirus wordt door de GGD daarom tijdelijk aangeboden in onze huisartsenpraktijk. Het wordt uitsluitend aangeboden aan personen van 12 jaar of ouder, die momenteel niet of onvolledig gevaccineerd zijn. Het gaat dus niet om de (derde) boosterprik die later aangeboden wordt.

Vaccinatie (pfizer) vindt plaats op zaterdag 8 januari 2022, van 09:00 uur tot 13:00 uur. Als u van deze mogelijkheid gebruik wenst te maken, kunt u hiervoor een afspraak maken voor 7 januari 14:00 uur bij één van onze assistentes. Ook als u op 8 januari niet in de gelegenheid bent, maar wel een vaccinatie wenst, kunt u dit met de assistente bespreken. Zij kan u van verdere informatie voorzien.

E.Oostendorp en E.B.A Roozemond-de Zeeuw

mede namens het gehele team van Huisartsenpraktijk Het Goudse Rak

Publicatiedatum: 21-12-2021