Nieuwsbrief december 2021 – Huisartsenpraktijk Goudse Rak – Gouderak
Header afbeelding
Huisartsenpraktijk Goudse Rak
Kranepoort 4 2831 AK
Gouderak

Terug naar overzicht

Nieuwsbrief december 2021

Corona-vaccinatie:
De 3de coronavaccinatie wordt georganiseerd door de GGD. (voor meer informatie: klik hier) Indien u deze wilt hebben, wordt u uitgenodigd door de GGD. Bent u thuiswonend en niet-mobiel, dan kunt u met ons contact opnemen. Wij melden u dan aan voor het thuisprikken door de GGD. U wordt dan in januari thuis gevaccineerd.

Bent u nog niet gevaccineerd, of heeft u de 1ste prik gehad en nog geen 2de prik? 8 januari zal de GGD bij ons op de praktijk komen vaccineren. Houd de website in de gaten. Zodra we meer informatie hierover hebben, zullen we het hier vermelden. Dit geldt niet voor de booster vaccinatie.

Afspraak maken huisartsenspreekuur:
U kunt op verschillende manieren een afspraak maken:

 •  Online via het portaal voor niet urgente klachten en  geen “corona-gerelateerde klachten”.
 • Telefonisch kunt u dagelijks afspraken maken. De assistente zal soms  vragen stellen. Dit is niet om lastig te zijn, maar vooral om in te schatten wanneer u gezien moet worden.
                           
 • Heeft u “corona-gerelateerde” klachten of heeft u corona en heeft u een dokter nodig? Dan zullen wij altijd kijken wat een passende oplossing voor u is om u goede medische zorg te verlenen. We hebben namelijk een speciale kamer hiervoor in de praktijk of zullen een visite rijden in beschermende kleding. We hopen dat u eerlijk bent, zodat we de kwetsbare mensen en onszelf in de praktijk kunnen beschermen en zij geen risico op corona lopen in de praktijk .

Assistentenbezetting in 2022:
Begin van het jaar zal er een wijziging zijn in het rooster van de assistenten. Zij zullen in het nieuwe jaar op andere dagen werken dan u gewend was. 

 • Anita: maandag, woensdag, vrijdag
 • Gerdineke: maandag en donderdag
 • Marina: dinsdag, donderdagochtend, vrijdag
 • Julia: alle werkdagen.

We weten dat u als patiënt erg meeleeft met Nelly. Momenteel gaat het met Nelly naar omstandigheden goed. Haar situatie is momenteel stabiel. Als u het leuk vindt om haar een kaartje te sturen, kunt u deze afgeven bij de balie. Wij zorgen dat deze bij haar terechtkomt.

Huisartsenbezetting tijdens de feestdagen:
In december zal dokter Oostendorp op vakantie zijn van 20 t/m 26 december. Dokter van Vliet zal van 27 t/m 1 januari op vakantie zijn.

Op 25 en 26 december en 1 januari zal de praktijk gesloten zijn, bij spoedgevallen kunt u bij de HAP Midden Holland terecht.

In het nieuwe jaar zal er een wijziging zijn in het huisartsenrooster:
dokter Oostendorp zal minder gaan werken en dokter van Vliet zal haar spreekuur uitbreiden. 

Het werkschema voor 2022 zal zijn:

 • dokter Oostendorp: maandag, dinsdagochtend, woensdagochtend en donderdag.
 • dokter Roozemond: maandag, dinsdagochtend instelling/ouderen, woensdagochtend, donderdagochtend, vrijdag.
 • dokter van Vliet: dinsdag, woensdag en vrijdag.

Daarnaast zal dokter Brouwer stoppen met de huisbezoeken aan ouderen Dokter Roozemond zal zijn patiënten overnemen. Bij vragen zal dokter Roozemond met hem overleggen. Zo kunnen we nog steeds gebruik maken van zijn expertise.

De rijbewijskeuringen zullen in het nieuwe jaar (alleen voor patiënten uit onze eigen praktijk) worden gedaan door dokter Roozemond of dokter van Vliet. 

Wist u dat?

  • Wij u willen bedanken voor uw support en vertrouwen het afgelopen jaar als patiënt!
  • Wij trots zijn op ons team, dat elke keer weer flexibel was om zich aan te passen aan de nieuwe regels en/of opdrachten m.b.t. corona!
  • Wij trots zijn op u (als patiënt), dat u trouw voor uw controles komt en u zich daarnaast zo inzet voor uw gezondheid!
  • Wij u gezellige kerstdagen en een gezond en gelukkig 2022 toewensen!
Publicatiedatum: 07-12-2021