Pensioen dokter Oostendorp – Huisartsenpraktijk Goudse Rak – Gouderak
Header afbeelding
Huisartsenpraktijk Goudse Rak
Kranepoort 4 2831 AK
Gouderak

Terug naar overzicht

Pensioen dokter Oostendorp

Beste allemaal,

Einde van het jaar gaat dokter Oostendorp met pensioen.
Dat zal wel even wennen zijn voor u als patiënt Dokter Oostendorp.  Op 21 december zal hij zijn laatste spreekuur draaien als huisarts. Wij als huisartsen-team zijn hem altijd dankbaar geweest voor zijn harde werken, kritische blik, vernieuwende ideeën, meedenken om de zorg voor u als patiënt en voor ons personeel te waarborgen. We willen dokter Oostendorp hiervoor bedanken. Wij wensen dokter Oostendorp veel geluk en gezondheid toe! Dat hij vanaf 21 december heerlijk kan gaan genieten van zijn welverdiende pensioen samen met zijn vrouw en kinderen.

Wilt u dokter Oostendorp toch nog spreken dan kunt u nog een afspraak bij hem inplannen t/m 21 december.
Daarnaast hebben we een afscheidsbox neergezet in de wachterkamer (deze zal tot einde van het jaar en eerste week van het nieuwe jaar er staan) , als u een kaart en/of brief heeft dan kunt u deze daar in stoppen. Mocht u een attentie willen geven aan dokter Oostendorp, kunt u dit bij de assistente achterlaten of hem persoonlijk overhandigen door een afspraak te maken of in de pauze langs te komen.
Dokter Oostendorp houdt geen afscheidsreceptie, dit is een persoonlijke keuze van hem geweest, dat respecteren wij, wij hopen dat u dit als patiënt ook doet.

Dus het nieuwe jaar zal wennen worden voor ons als huisartsen-team, maar zeker ook voor u als patiënt, omdat er een vaste kracht en daarmee ook een vast gezicht verdwijnt. Maar zoals u eerder heeft kunnen lezen is de huisartsenzorg gewaarborgd in Gouderak. (zie hieronder)

We hopen dat u middels dit schrijven voldoende informatie gegeven te hebben.

Groeten,

Huisartsen-team Goudse Rak.

 

P.s voor de artsenbezetting nieuwe jaar zie de nieuwsbrief van het okt/nov/dec 2023

Het is ons toch gelukt om in het nieuwe jaar een vaste huisartsenbezetting te hebben.
In januari en februari zal het even wat rommelig zijn.
Dokter van Vliet gaat per januari 2 dagen werken, haar werkdagen worden maandag en donderdag.
De vaste waarnemer voor de woensdag dokter Schade.
In januari en februari komt er een vaste waarneemster voor 2 dagen dokter Zuko op dinsdag en vrijdag.
Dokter Roozemond zal in januari meer spreekuren draaien om de gaten te vullen. Per maart zal zij dan weer minder spreekuren gaan draaien, om de administratie te doen van de praktijk. In januari zal dokter Roozemond maandag, dinsdagochtend, woensdagochtend, donderdagochtend en vrijdag werken. Per maart gaat dokter Roozemond dinsdag-, woensdag-, donderdagochtend en vrijdag werken.
Gelukkig hebben we per 1 maart een vaste huisarts weten aan te trekken voor 3 dagen, dokter Boer-Both, haar werkdagen worden maandag, dinsdag en vrijdag. 

Publicatiedatum: 13-12-2023